Paraplyer med logo/tryk


Billige paraplyer med tryk og logo

I denne kategori finder du flotte og billige paraplyer med logo og tryk. Vores paraplyer findes i flere forskellige farver, størrelser og designs. De kan alle printes med netop dit unikke logo, så de passer til dit firmas brand. En paraply med tryk og logo er en smart og stilrig måde at promovere din virksomhed eller firma på. Fx som firmagaver, giveaways og meget andet. De fleste har jo en paraply, men vi ved jo alle, at de ikke holder så længe, så det er perfekt med en ekstra i skabet. Billige paraplyer med tryk og logo er en effektiv  eksponering af dit firma og dit brand.


Billige paraplyer til branding


Vi kan brande dig igennem med en langrække specielle og bæredygtige reklameartikler, reklamegaver og firmagaver, som f.eks.  billige paraplyer med tryk og logo til dine kampagner, events, medarbejdere eller kunder. Vi har promotion artikler til alle formål, hvad enten det er kuglepenne, muleposer eller drikkedunke m.v.-, med logo/tryk, eller andre gimmicks til fx. messer.
Viser 1 til 7 af 7
Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.
Ret bestilling Jeg bekræfter