Keyhangers med logo/tryk


 Billige keyhangers med logo og tryk


Herunder finder du mange forskellige slags keyhangers med tryk og logo. Vores keyhangers fås i flere farver og designs, som gør det nemt at finde en unik kombination for netop dit firmas brand. Alle keyhangers kan tilføres logo og tryk. De kan bruges i mange forskellige sammenhænge. En billig keyhanger med tryk og logo er en klassisk og populær reklameartikel. Det er ikke alle, som bruger keyhangers, men dem som gør er ofte heavy users, og de giver så en effektiv eksponering af dit brand.


                                                                                                        Billige keyhangers til kampagner 


Vi kan brande dig igennem med en lang række specielle og bæredygtige reklameartikler, reklamegaver og firmagaver, som f.eks. billige keyhangers med logo og tryk til dine kampagner, events, medarbejdere eller kunder. Vi har promotion artikler til alle formål, hvad enten det er billige kuglepenne, muleposer, keyhangers eller drikkedunke m.v.-, med logo/tryk, eller andre gimmicks til fx. messer.Vi hjælper vores kunder med at synliggøre sig med specielle reklameartikler og firmagaver med logo/tryk. Vi er innovative, og vi leverer produkter af højeste kvalitet. Kontakt os gerne: ring, skriv eller chat med os,– så finder vi sikkert den helt rigtige løsning på netop jeres behov for reklameartikler/kundegaver og billige keyhangers med logo/tryk.Viser 1 til 8 af 8
Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.
Ret bestilling Jeg bekræfter