Isskraber med print/logo


Billige isskrabere med logo og print

Herunder finder du forskellige billige isskrabere med print og logo. Isskrabere er en smart og praktisk måde at brande dit firmas logo på. Med flere forskellige farver og former, kan du nemt finde en unik løsning til print af netop jeres logo. En isskraber er meget anvendelig, og vil især i vintermånederne kunne vise dit firma frem på bedste vis. Køb isskraber med print/tryk og logo online. 


Isskrabere til brandingVi kan brande dig igennem med en lang række specielle og bæredygtige reklameartikler, reklamegaver og firmagaver, som f.eks. isskrabere med logo og tryk til dine kampagner, events, medarbejdere eller kunder. Vi har promotion artikler til alle formål, hvad enten det er kuglepenne, muleposer, isskrabere eller drikkedunke m.v.-, med logo/tryk, eller andre gimmicks til fx. messer.


Vi hjælper vores kunder med at synliggøre sig med specielle reklameartikler og reklamegaver/firmagaver med logo/tryk. Vi er innovative, og vi leverer produkter af højeste kvalitet. Kontakt os gerne: ring, skriv eller chat med os,– så finder vi sikkert den helt rigtige løsning på netop jeres behov for reklameartikler/kundegaver og isskrabere med logo/tryk.
Viser 1 til 3 af 3
Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.
Ret bestilling Jeg bekræfter