Billig slik med logo og tryk.


Slik med logo/tryk


Herunder finder du forskelligt slags slik med logo og tryk. Slik med logo og tryk er blandt både kunder og personale en populær måde at brande din virksomhed på. Vores slik fås i flere forskellige varianter, og alle indpakninger kan påføres netop dit firmas logo. Slikindpakningen fås i flere forskellige farver, så du nemt kan vælge den farve, som passer bedst til dit firmas logo og brand. Slik skaber ofte en god stemning, og giveren betragtes ofte som generøs og imødekommende. Så man skal ikke undervurdere effekten af slik med tryk og logo, og så er det noget af det billigste, som man man bruge i sin markedsføring.


Billig slik til branding


Vi kan brande dig igennem med en lang række specielle og bæredygtige reklameartikler, reklamegaver og firmagaver, som f.eks. billig slik med logo til dine kampagner, events, medarbejdere eller kunder. Vi har promotion artikler til alle formål, hvad enten det er kuglepenne, mulepose, billig slik eller drikkedunke m.v.-, med logo/tryk, eller andre gimmicks til fx. messer.Viser 1 til 6 af 6
Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.
Ret bestilling Jeg bekræfter