HVEM ER VI...

Vi vil styrke dit image og brand.

altmedlogo.dk er en del af Matex Solutions Gruppen, som er etableret i 1973, hvor vi gennem årerne har fået høj ekspertise i at påsætte logo på en bred vifte artikler. Vi er beliggende i Randers, hvor vi både har lager og administration.   

altmedlogo.dk er vores online shop til handel af gimmicks, give-aways, gaveartikler og beklædning til virksomheder i alle brancher både ind og udland.

Vi bestræber os på høj kundetilfredshed, som kommer gennem en webshop, hvor man kan handle de gængse reklameartikler hurtigt, nemt, billigt og bekvemt.

Vi har stor erfaring og kendskab til branchen, og det ligger os meget nært, at kunden får den bedste oplevelse, når de benytter altmedlogo.dk. Derfor har vi også en årrække opnået store resultater gennem et solidt samarbejde med vore kunder.

45 års erfaring har gjort, at vi opnået et tæt samarbejde med en række leverandører både nationalt og internationalt, hvilket sikrer os produkter af høj kvalitet, et bredt sortiment og ja til en skarp pris.

Vi ønsker, at det for dig, som kunde skal være transparent at handel hos altmedlogo.dk. Derfor er prisen på den enkelte artikel med jeres logo, PRISEN!

Der er ingen skjulte opstartsomkostninger, gebyrer eller fragt.


Det er vigtigt for altmedlogo.dk. at:


- der er SKARPE PRISER

- den viste pris er netto prisen. Der er ingen skjulte gebyrer og vi sender altid fragtfrit.

- leveringen er hurtig.

- man kommer i kontakt med os altid og hurtigt, hvad enten det mail, telefon eller CHAT.

- der Ikke for mange produkter, men nok til, at alle finder det de søger.

- man kan fortage sin bestilling indenfor få steps.

Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.
Ret bestilling Jeg bekræfter