Powerbanks med logo og tryk 


          Billige powerbanks med tryk og logo

Herunder finder du smarte og billige powerbanks i mange farver med logo og tryk. Powerbanks er blevet stort set uundværlige i en hverdag på farten. Vores powerbanks fås i flere forskellige størrelser, farver og kapaciteter. Vores produkter er udvalgt ud fra både design og kvalitet. Alle powerbanks tilføres dit firmas logo med tryk. Powerbanks med logo og tryk er populære reklameartikler. De er blevet allemandseje, og de bruges flittigt. Efterhånden som de har fået større kapacitet, er deres "værdi" blevet højere for brugeren. Med billige powerbanks med logo/tryk får man eksponering, som er helt tæt på brugeren. Det gode ved powerbanks er, at hvis man ikke lige selv mangler en, så er der en i familien eller en af vennerne, som gør det.

Vi kan brande dig igennem med en lang række specielle og bæredygtige reklameartikler, reklamegaver og firmagaver til dine kampagner, events, medarbejdere eller kunder. Vi har promotion artikler til alle formål, hvad enten det er kuglepenne, muleposer, powerbanks eller drikkedunke m.v.-, med logo/tryk, eller andre gimmicks til fx. messer.Viser 1 til 4 af 4
Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.
Ret bestilling Jeg bekræfter