Lommelygter med tryk og logo

 Billige lommelygter med logo/tryk

                                                    

I denne kategori finder du flere slags lommelygter og lys med logo og tryk. Lommelygter er en cool giveaway, som kan bruges til events eller messer. Alle produkterne kan påføres dit firmas logo med tryk. Med billige lommelygter får du en anderledes og unik måde at brande dit firma på. Lygterne fås i flere forskellige farver. Lommelygter er en praktisk og anvendelig gave, som langt de fleste godt kan bruge. Lygter bruges ofte både som et praktisk redskab og ofte til leg. Det er jo en meget billige gave, så der er også mulighed for at købe stort ind, så budskabet kan komme ud til rigtig mange. Se vores udvalg af billige lommelygter med tryk/logo her på shoppen.

Vi kan brande dig igennem med en lang række specielle og bæredygtige reklameartikler, reklamegaver og firmagaver til dine kampagner, events, medarbejdere eller kunder.Vi har promotion artikler til alle formål, hvad enten det er kuglepenne, muleposer, lommelygter eller drikkedunke m.v.-, med logo/tryk, eller andre gimmicks til fx. messer.

Viser 1 til 4 af 4
Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.
Ret bestilling Jeg bekræfter