Billig herre polo og dame polo med logo og tryk


Smarte og billige poloer med tryk og logo

I denne kategori finder du mange forskellige elegante og billige herre poloer og dame poloer med logo og tryk. Vores poloer findes i flere forskellige styles og farver. Derfor er det nemt at finde en farve- og style-kombination, som kan matche dit firmas logo og brand. Alle poloer kan tilføres logo og tryk. En polo er perfekte til at brande dit firma til messer, begivenheder, sports-arrangementer, eller blot i fritiden. En polo er et sikkert valg til både kvinder og mænd, og en stak herre- og damepoloer i garderoben gør lykke hos begge køn. Med logo/print på produkterne får du effektiv eksponering af din virksomhed. Det er helt sikkert en gave, som de fleste vil sætte pris på. Skal man ud i en detailbutik og købe en polo i høj kvalitet, så er det ikke helt billigt, så en sprit ny polo med tryk/logo vil gøre lykke hos de fleste. 


Poloer til branding

Vi kan brande dig igennem med en langrække specielle og bæredygtige reklameartikler, reklamegaver og firmagaver som f.eks. poloer til dine kampagner, events, medarbejdere eller kunder. Vi har promotion artikler til alleformål, hvad enten det er kuglepenne, muleposer, poloer eller drikkedunkem.v.-, med logo/tryk, eller andre gimmicks til fx. messer.



Viser 1 til 4 af 4
Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.
Ret bestilling Jeg bekræfter